大学構内の全面禁煙化について

清泉女子大学は下記のとおり2020年4月1日より品川キャンパスの敷地内全面禁煙を実施いたします。
健康増進法および受動喫煙防止条例に基づき、学生や教職員ならびに関係者の皆さまの健康と安全を守り、教育的環境に配慮するため、敷地内の喫煙所を撤去いたします。
本学学生、教職員、関係する方々や来校される皆さまのご理解とご協力をお願い申し上げます。

対 象 場 所 : 品川キャンパス
    全面禁煙開始日 : 2020年4月1日~
    喫煙場所閉鎖日 : 2020年3月16日

2019年12月23日
学長 佐伯 孝弘

Starting April 1, 2020, smoking will not be allowed anywhere on campus at Seisen University Shinagawa Campus.  This decision has been made in line with the implementation of Health Promotion Act and the Ordinance for Preventing Passive Smoking.We will be completely closing the existing smoking area in order to protect the health and safety of students, faculty, staff and all the other people involved, and to provide appropriate environment for education.  We would appreciate everyone’s understanding and cooperation.

Start date of smoke-free campus : April 1, 2020
    Closing date of the smoking area : March 16, 2020

December 23, 2019
Takahiro Saeki